BOODSCHAPPEN OF SHOPPERS

BOODSCHAPPENTAS OF SHOPPERS
De bekende handige praktische boodschappen shopper of boodschappentas van katoen is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het geeft de shopper een extra uitstraling. Deze draagtassen worden vaak hergebruikt. Shoppers in verschillende formaten en gemaakt van diverse materialen en in verschillende prijsklasse en kleurrijke prints. Wekelijkse boodschappentas en de welbekende supermarkt shopper is een bijzondere tas en duurzamer. Ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Het is zonde om elke keer plastic tasjes te kopen. Opvouwbare katoenen shoppers kunt u overal meenemen. Het is een kwestie van wennen en er een gewoonte van te maken om je eigen tasje mee te nemen. Een goede zaak, slim bedacht en goed bezig dus!

Praktische tassen voor onderweg. Gebruik voor boodschappen een uniek katoen herbruikbare boodschappen shopper voor brood of groenten en fruit in plaats van de plastic ritszakjes. Plastics tasjes zijn in alle opzichten duur. Bovendien brengt de schade toe aan en mens, dier en het milieu. Tegenwoordig is er een katoenen shopper variant speciaal voor brood of speciaal voor fruit/groenten. Op die manier bespaar je honderden plastic tassen per jaar. Een duurzaam en makkelijk alternatief is het te gebruiken van katoenen tasjes. Overstappen naar katoenentas is een feit. Je eigen boodschappentas is geld waard. Shoppen met handgemaakte boodschappentas met liefelijke illustraties of met unieke print in stijl.

Iedere boodschappentas uit onze collectie is anders in ontwerp en van elke combinatie kleuren is er 1 van gemaakt en aanwezig in onze webshop. Een leuke boodschappentas in fleurige kleuren. Geen tas ziet er hetzelfde uit. Hij is gemakkelijk vouwbaar en handig voor onverwachte winkelmomenten.

Bent u op zoek naar een kleurrijke handgemaakte boodschappentas met bedrukking in diverse maten, neem dan een kijkje in onze webshop. Heel veel kijkplezier!

Waterdragon64

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *