EDELSTENEN EN ZIJN WERKING

EDELSTENEN

Wetenschappelijk bewijs voor de helende werking van edelstenen en verklaring. Edelstenen hebben een verborgen geneeskracht. Ze zijn uit gestolde aardse stoffen gegroeid en ontstaan. Dit komt door een uitwisseling tussen mineraal en mens. En het is al eeuwen lang bij mensen bekend.

Mijn ervaring van een hardnekkige hooikoorts, keelpijn en jeukende ogen waren voor mij de aanleiding om vanuit de wetenschappelijke werking nog meer in te verdiepen in edelstenen. En steeds meer mensen ontdekken de helende werking van stenen en mineralen. Edelstenen zijn opgebouwd uit elementen. De sporenelementen vormen een belangrijk onderdeel in het hele menselijke stofwisselingsproces. Dezelfde mineralen en elementen zitten in edelstenen. En iedere edelsteen heeft zijn eigen helende werking en eigenschappen. Het is een dood  materiaal, maar het barst van de energie. Heel veel edelstenen kennen hun eigen energiekracht. Door het dragen van een steen neemt het lichaam de trilling van de steen voor een deel over waardoor het lichaam kan helpen in balans te komen. Bij het dragen van edelstenen moet men geduld hebben. Bij de ene werkt het veel sneller dan bij de andere. Maar het is persoonlijk. Beschouw dit geheel in het algemeen als extra hulpmiddel. Sieraden gecombineerd met goud en koper beinvloeden de werking van  edelstenen. Maar de meesten gebruiken dit voor hun schoonheid. Over de hele wereld zijn edelstenen gebruikt om de drager te helpen door de helende eigenschappen. De resultaten zijn verbazingwekkend, en het toeval is uitgesloten.

Edelstenen en kristallen ontstaan in de bergen. Ze hebben een verschillende hardheid. Een aantal mineralen is dan in staat om zich tot kristallen te vormen. De bergkristal bijvoorbeeld beschermt het lichaam tegen stralingen en laat de energie stromen. Een klacht wordt meestal veroorzaakt door een afwijkende frequentie in de trillingen van een orgaan of het lichaam. Bij het dragen van bepaalde stenen kunnen klachten verminderen. Dat edelstenen een bepaalde helende werking hebben wil niet zeggen dat die de plaats inneemt van een arts. Dus raadpleeg bij serieuze klachten altijd een huisarts!

Bent u op zoek naar edelstenen, neem een kijkje in onze webshop. Heel veel kijkplezier!

 

Waterdragon64

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *