GIFTSHOP WATERDRAGON SALE !!!

Giftshop Waterdragon Sale. We hebben nu Waterdragon Sale. Bekijk ons assortiment en de originele soorten geschenken. Het is altijd leuk om klanten te verrassen. Bij aankoop van een product bij Waterdragon bieden wij de klant altijd een leuk presentje. Het moet niet altijd met feestdagen of aan het einde van het jaar zijn om een leuk presentje te ontvangen.

Bij iedere aankoop bij Waterdragon hebben wij altijd een leuke verrassing. Het maakt voor de klant die dag net dat beetje leuker bij het openen van een bestelling. Wij zetten onze klanten vaker in het zonnetje. Wij waarderen onze klanten en moeten zich er speciaal voelen. Wij laten de klanten niet wachten op een leuk presentje.

Niets is gratis, maar Giftshop Waterdragon is gul en geeft graag toepasselijke Giveaway. En vooral met de feestelijke gelegenheden zoals die in het teken staat van cadeautjes geven en krijgen. Bij een bestelling van boven de € 20,- krijgen de klanten een extra presentje! En bij Giftshop Waterdragon is een snelle levering gegarandeerd!

BOODSCHAPPEN OF SHOPPERS

BOODSCHAPPENTAS OF SHOPPERS
De bekende handige praktische boodschappen shopper of boodschappentas van katoen is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het geeft de shopper een extra uitstraling. Deze draagtassen worden vaak hergebruikt. Shoppers in verschillende formaten en gemaakt van diverse materialen en in verschillende prijsklasse en kleurrijke prints. Wekelijkse boodschappentas en de welbekende supermarkt shopper is een bijzondere tas en duurzamer. Ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Het is zonde om elke keer plastic tasjes te kopen. Opvouwbare katoenen shoppers kunt u overal meenemen. Het is een kwestie van wennen en er een gewoonte van te maken om je eigen tasje mee te nemen. Een goede zaak, slim bedacht en goed bezig dus!

Praktische tassen voor onderweg. Gebruik voor boodschappen een uniek katoen herbruikbare boodschappen shopper voor brood of groenten en fruit in plaats van de plastic ritszakjes. Plastics tasjes zijn in alle opzichten duur. Bovendien brengt de schade toe aan en mens, dier en het milieu. Tegenwoordig is er een katoenen shopper variant speciaal voor brood of speciaal voor fruit/groenten. Op die manier bespaar je honderden plastic tassen per jaar. Een duurzaam en makkelijk alternatief is het te gebruiken van katoenen tasjes. Overstappen naar katoenentas is een feit. Je eigen boodschappentas is geld waard. Shoppen met handgemaakte boodschappentas met liefelijke illustraties of met unieke print in stijl.

Iedere boodschappentas uit onze collectie is anders in ontwerp en van elke combinatie kleuren is er 1 van gemaakt en aanwezig in onze webshop. Een leuke boodschappentas in fleurige kleuren. Geen tas ziet er hetzelfde uit. Hij is gemakkelijk vouwbaar en handig voor onverwachte winkelmomenten.

Bent u op zoek naar een kleurrijke handgemaakte boodschappentas met bedrukking in diverse maten, neem dan een kijkje in onze webshop. Heel veel kijkplezier!

HUISGEUREN EN POTPOURRI GEURZAKJES

Huisgeuren en potpourri geurzakjes.
Die zijn gemaakt van leuke jute of stevige bedrukt katoenen stoffen of organza in diverse kleuren. De zakjes zijn afgewerkt met een lintje en bijpassende kralen. Ze zien er puur en natuurlijk uit. De zakjes kunnen worden gevuld met kruidenmengsel of andere geurstoffen. Voor een lekkere geur in de linnenkast of als luchtverfrissen in toiletten of andere ruimtes op een decoratieve manier. Een leuke aanvulling op uw interieur. En in iedere ruimte je eigen persoonlijke geur. Potpourri geurzakjes zijn leuk om iemand te geven die je wilt bedanken of opvrolijken met een kalmerende ontspannende geur lavendel of citroen.

Een mooi geschenkje voor vrienden en familie. Voor een gewenst moment te geven als gift of bedankje voor uw gastvrouw met een geparfumeerd zakje. Het zakje heeft een elegante uitstraling. Ook te gebruiken als geschenk zakjes voor juwelen of bruiloften. En ook voor een house warming is het een origineel cadeau. Leuk om te krijgen of te geven als een eenvoudige, stijlvol en perfect cadeau.

GEUROLIE EN SFEER MET POTPOURRI
Potpourri’s worden al eeuwen gebruikt om een lekkere geur te verspreiden in ruimten. Potpourri zakjes ook zelf te vullen met eigen gemaakte gedroogde kruiden. Potpourri maken is mogelijk met allerlei materialen. Het is een mengsel van geurende bloemblaadjes, bladeren en eigen smaak geuren. De kruiden eerst goed laten drogen, en stop het mengsel in een pot en zet deze op een donkere plek. Voor een sterker geur, voeg toe uw favoriete etherische olie. De olie kan bijdragen aan uw levenskracht en welzijn. Het mengsel in zakjes vullen. Gebruik voor een frisse linnenkast met lavendel, kamille en rozenblaadjes. Het brengt de geur en energie naar boven. Wanneer de potpourri geen geur meer afgeeft, gebruik een aantal druppels geurolie door er overheen te sprenkelen. Er zijn volop geurtjes te koop, maar niets is zo lekker als je eigen samengestelde potpourri. Een geurend mengsel van bloemen en blaadjes uit de natuur!

ORGANZA ZAKJES

Zelf made luxe organza zakjes leverbaar in diverse afmetingen en talloze kleuren en geschikt voor vele doeleinden. Organza zakjes in klein formaat zijn geschikt voor kleinere geschenkjes zoals huwelijksbedankjes of geboortebedankjes. Bij huwelijksbedankjes worden de organza zakjes gevuld met bruidsuikers. Ook wel organza buideltjes of tule cirkels genoemd, en ze leuk als geschenkverpakking.
Bij de geboorte of kraambedankjes zijn ze in de kleuren baby-roze of baby-blauw leverbaar. En bij een neutrale kleur, ivoorkleurig wordt het meestal gebruikt als u nog niet weet wat het wordt en het een verassing blijft.

Organza is een doorschijnende dunne soepele stof gemaakt van zijde en heel duur. Tegenwoordig zijn ze synthetische stof betaalbaar. Het is een lichtgewicht stof en transparanter, buigzaam en zacht voor creatieve doeleinden. De zakjes geven een exclusieve uitstraling. De decoratieve zakjes worden ook gebruikt voor potpourri, zeep of sieraden.

Tule is te danken aan de Franse stad Tule. Een doorzichtige stof met mazenweefsel. Het is van jute-achtig lint tot zeer fijn gaas. Het wordt meer gebruikt voor bruids- en avondkleding in diverse kleuren of in delen van bruidsjurken. Het is een grovere stof en half transparant net als organza stof. Ook de ronde klassieke tule afgewerkt met satijnen lint en een kaartje zijn geschikt voor bruidstule en bijzondere bedankjes. Bij een bruiloft worden de luxe zakjes uitgedeeld aan uitgenodigden. Het gaat om een gebaar om de gasten te bedanken. Het is een leuke afsluiter en om een leuke herinnering mee te geven aan de gasten op deze bijzondere dag. Ze zijn gevuld met bruidssuiker/dragees, of suikerbonen. Een oude traditie voor geluk gebruiken ze vijf stuks bruidssuiker. Het is voor geluk, liefde, trouw, voorspoed en vruchtbaarheid.